Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Malama se află la malul mării, in mijlocul unei grădini de palmieri. Proprietatea este situată la doar 40 de minute de mers cu masina de Aeroportul Larnaca și pune la dispoziție o piscină in aer liber, 2 restaurante si 3 baruri.

Toate suitele de la Malama Holiday Village au dormitor cu baie privată, living si bucătărie. De asemenea, fiecare unitate de cazare are aer conditionat si balcon cu vedere la grădină sau la Marea Mediterană.

Oaspeții pot savura un cocktail in barul Granita sau o gustare la barul de la piscină. Malama Village are piscină interioară si cadă cu hidromasaj, amenajate intr-o peșteră exotică. Activitățile sportive disponibile la complex includ squash, tenis, yoga si scufundări.

Copiii cu varsta cuprinsă intre 4 - 11 ani au dispoziție un club deschis 6 zile pe săptămană, administrat de personal profesionist, un loc de joacă acoperit cu iarbă si o piscină separată. De asemenea, sunt disponibile servicii de baby-sitting, asigurate la cerere, și un meniu special pentru copii.

Hotelul oferă parcare privată gratuită si acces gratuit la internet in zona recepției.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Anastasia Beach Hotel and Apartments

Protaras, Larnaca, Cipru

de la 829 /pers

Antigoni Hotel

Protaras, Larnaca, Cipru

de la 669 /pers

Cavo Zoe Seaside Hotel

Protaras, Larnaca, Cipru

de la 1319 /pers