Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Kotva este situat in partea de sud a statiunii Sunny Beach, la numai 250 de metri de plajă. Are camere confortabile recent decorate, inconjurate de vegetatie si atractii acvatice. Parcul acvatic oferă acces gratuit.

Orasul vechi Nesebăr, unde puteti vedea clădiri vechi si atractii culturale, se află la 800 de metri de hotel si merită cu adevărat să-l vizitati.

Savurati preparate gustoase in restaurantul principal, care are o terasă de 110 de persoane și oferă muzică live. Restaurantul recent construit in formă de navă servește specialități din pește proaspăt și băuturi și cocteiluri răcoritoare.

Puteti să vă bronzați la piscina in aer liber și să savurați băuturi răcoritoare la barul de la piscină. Parcarea este disponibilă la un cost suplimentar.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

13 % Last Minute
Mercury

Mercury

Sunny Beach, Bulgaria

de la 243.5 /pers

24 % Last Minute
MPM Astoria

MPM Astoria

Sunny Beach, Bulgaria

de la 150 /pers

Laguna Apartments

Sunny Beach, Bulgaria

de la 204 /pers