Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Marsa Alam, chiar pe malul mării. Cel mai apropiat aeroport este Marsa Alam (RMF), distanța este de aproximativ 6 km.

Dotări

Clienții vor găsi o ambianță plăcută în cele 495 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Resortul dispune de o cameră de bagaje, de room service contra cost, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă.

Locul de cazare

În camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Majoritatea camerelor dispun de un balcon ce oferă mai mult spațiu de odihnă și relaxare pe timpul șederii. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Camerele au și un minifrigider. Echiparea este completată de un telefon, canale prin satelit și WiFi. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia, volei de plajă și călărie. Datorită unor sporturi ca snorkelling și scufundări subacvatice, complexul de vacanță îi atrage și pe cei ce practică sporturi acvatice. La locul de cazare cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. Stau la dispoziție saună, baie de aburi și terapii prin masaj (totul contra cost). Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 5 restaurante, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La cerere se pregătesc și mese fără gluten.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Harta