Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Alba este situat in inima statiunii Sunny Beach, pe promenada principală, la 200 de metri de plajă. Inconjurat de o grădină, Hotelul Alba are 2 piscine in aer liber, 2 piscine pentru copii, un parc acvatic pentru copii si o terasă la soare, toate fiind disponibile gratuit.

Hotelul Alba oferă camere spatioase si elegante, cu acces gratuit la internet WiFi de mare viteză si aer conditionat. Fiecare cameră este dotată cu TV și cutie de valori. Unele unități de cazare au zonă de relaxare cu o canapea. Baia privată este dotată cu duș sau cadă și uscător de păr. Toate camerele au balcon privat, cu masă și scaune.

Proprietatea are un restaurant cu terasă, 2 baruri și un snack bar. Hotelul Alba oferă atractii si programe de divertisment pentru adulti si copii.

In fata hotelului se află statia trenului panoramic care oferă acces in jurul statiunii si in centrul vechi al orasului Nesebăr, aflat la 2 km. In imediata vecinătate se găsesc diverse magazine, restaurante, baruri si cafenele.

Plaja Cacao și parcul acvatic din Sunny Beach se află la aproximativ 15 - 20 de minute de mers pe jos. Aeroportul Burgas este la 30 km, iar statiunea Sveti Vlas se află la 1 km de proprietate.

Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții

Harta