Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Daca doriti sa vizitati imprejurimile, puteti sa explorati Parcul National Ras Mohammed (17,6 km). Xperience Kiroseiz Premier se gaseste la 10 minute cu masina de Aeroportul International din Sharm El Sheikh Golful Naama este la 4 minute cu masina

FACILITATI
Oferind o piscina in aer liber si un restaurant, Xperience Kiroseiz Premier se afla in Sharm El Sheikh. Proprietatea are acces direct la 2 plaje, o plaja cu nisip pur si o plaja de corali pentru snorkeling si scufundari.
La Xperience Hilltop Beach si Xperience Golden Sand Beach se poate ajunge in 20 de minute cu masina. Se asigura gratuit un serviciu de transfer cu autobuzul la plaja. Printre alte facilitati, la proprietate exista personal de divertisment, un club de noapte si un lounge comun. La proprietate si in zona inconjuratoare sunt disponibile diverse activitati, inclusiv un parc acvatic.

RESTAURANT
Xperience Kiroseiz Parkland ofera o gama larga de restaurante elegante tip bufet si de specialitate pentru a va rasfata cu delicatese occidentale si orientale alese, precum si sase baruri elegante pentru a va bucura de cocktailuri exotice si gustari usoare pe tot parcursul zilei.

CAMERE
Unitatea de cazare este prevazuta cu aer conditionat si balcon. Baia privata este dotata cu dus sau cada. Camerele beneficiaza de vedere la piscina si la gradina. Este prezenta si o zona de relaxare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta