Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat chiar pe partia de schi, langă telecabine, acest hotel de 4 stele din zona de schi Schmittenhohe din Zell am See oferă vedere panoramică la munții din jur și la lacul Zell.

VAYA Zell am See oferă o piscină interioară mare, o terasă la soare și o zonă de relaxare cu o cadă cu hidromasaj, baie de aburi și saună, precum și masaje și tratamente de infrumusețare.

Grădina de relaxare de la Zell am See AlpineResort are vedere la muntele Schmittenhohe și oferă șezlonguri și un iaz natural.

Restaurantul oferă vedere la partia de schi și servește preparate din bucătăria austriacă și internațională. Demipensiune constă dintr-un mic dejun bogat tip bufet și cină.

La fața locului sunt disponibile o școală de schi, o inchiriere de schiuri, un magazin de schi și un teleschi privat pentru incepători. 3 partii de coborare duc direct la hotel.

Telecabinele trassXpress, Sonnenalmbahn și Schmittenhohenbahn sunt imediat adiacente hotelului. O cameră de depozitare, unde vă puteți depozita echipamentele de schi și de drumeții, este disponibilă direct la stația telecabinei.

De la sfarșitul lunii mai pană la sfarșitul lunii octombrie, cardul de vară Zell am See-Kaprun este inclus in preț. Cu acest card te bucuri de multe beneficii si reduceri.

Harta