Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Acest hotel superior de 4 stele este situat in centrul localității Zell am Ziller, la 800 m de zona de schi Zillertal Arena. Statia autobuzului de schi gratuit se află chiar in fata proprietătii. Zona de spa a Hotelului Tereza are 3000 m² si oferă atat piscine interioare, cat și in aer liber.

Facilitățile de spa includ o cadă cu hidromasaj, diferite saune și băi de aburi, precum și o cabină cu infraroșii. Sunt disponibile, de asemenea, o varietate de tratamente de infrumusețare și masaj, inclusiv tratamente ayurvedice. De asemenea, hotelul organizează regulat activități precum zbor cu parapanta, rafting, nordic walking sau yoga.

Camerele Hotelului Theresa Wellness-Geniesser sunt spatioase si au un decor modern, in stil tirolez, precum si balcon cu vedere la Alpii Zillertal. Toate oferă, de asemenea, zonă de relaxare, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Restaurantul proprietătii serveste mancăruri traditionale tiroleze, austriece si internationale, pregătite cu produse de sezon organice din regiune. Este disponibilă si o listă generoasă de vinuri fine. Regimul de pensiune completă include bufete de mic dejun și pranz, gustări după-amiaza, precum și o cină cu 5 feluri de mancare.

Hotelul oferă un club pentru cei mici, destinat copiilor de peste 3 ani. Pentru copiii mai mici, la cerere și la un cost suplimentar, sunt disponibile servicii de babysitting.

Oaspetii pot juca biliard, darts si tenis de masă. Trasee de schi fond, de drumetii si de ciclism montan pornesc chiar din fata proprietătii.

La 2 minute de mers pe jos de hotel se găseste un teren de tenis cu acces gratuit. Proprietatea oferă parcare gratuită, precum si biciclete de inchiriat gratuite.

Harta