Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Tennerhof Luxury Chalets este situat in Kitzbühel, in regiunea Tirol, vizavi de Tennerhof Gourmet & Spa de Charme Hotel. Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi in intreaga proprietate și parcare privată gratuită, inclusiv o stație de incărcare pentru toate tipurile de mașini electrice.

Toate unitățile de cazare au living cu șemineu și grădină privată sau terasă/ balcon. Fiecare chalet include o chicinetă cu aparat de cafea Nespresso, fierbător, frigider, mașină de spălat vase și aragaz.

Oaspeții au la dispoziție 2 băi private cu o cadă. Fiecare chalet are zonă spa privată, prevăzută cu saună și baie de aburi. Se asigură prosoape. Se oferă TV cu canale Sky, iar prin intermediul serviciului Tennerhof Healthy Sleep Service, oaspeții beneficiază de un program de detoxificare digitală in chalet-ul rezervat.

Proprietatea oferă depozit pentru echipamentul de schi și serviciu de inchirieri biciclete. Zona este renumită pentru schi, golf și drumeții. Oaspeții beneficiază de un serviciu gratuit de transfer la cele 4 terenuri de golf din Kitzbuehel, precum și la Hornbahn și Hahnenkammbahn.

Legendara partie de schi Streif - Hahnenkamm se află la 1,5 km. Cazinoul Kitzbuhel este situat la 900 de metri de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul W. A. Mozart din Salzburg, aflat la 74 km de proprietate.

Harta