Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Camerele sunt in numar de 725, toate fiind prevazute cu balcon/ terasa, aer conditionat, mini-bar, facilitati pentru ceai/cafea, telefon, Tv/satelit, baie cu uscator pentru par si produse de toaleta, seif.

Facilitati hotel

Atractia pricipala a acestui hotel este Aqua Park-ul, cu numeroase posibilitati de distractie, insa oaspetii beneficiaza in acest hotel si de : receptie 24h, lobby, 5 restaurante, baruri, cafenea, 5 piscine pentru adulti si doua pentru copii, centru Spa, sauna, tratamente wellness, centru fitness, o pista de 2.5 kilometri pentru jogging, centru pentru sporturile nautice, teren golf, tenis de masa, biliard, darts, mini-club, magazine in zona Souk, plaja privata.

Localizare

Steigenberger Aqua Magic este situat la 10 km de Insula Giftun, 7 km de New Marina si la 3 km de Aeroportul International Hurghada. Hotelul a fost deschis in ianuarie 2014 si este considerat drept unul dintre cele mai bune hoteluri din Hurghada, cu activitati acvatice remarcabile și nenumărate facilitati pentru intreaga familie.

Harta