Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja Steigenberger Alcazar si la 7 km distanta de Aeroportul International Sharm el-Sheikh. Facilitati hotel: 11 piscine, WiFi gratuit, transfer de la și/sau la aeroport, acces imediat la plajă, spa și centru de wellness, sală de fitness, restaurant, parcare gratuită, bar, zonă de plajă privată. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, terasa, minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Facilitati camere

Hotelul Australia detine un numar de 25 camere distribuite pe 3 etaje. Toate camerele sunt mobilate traditional, confortabile si luminoase, dotate cu TV prin satelit, balcon, baie proprie, aer condiționat (contra cost), frigider, uscator de par si patuturi pentru copii (la cerere, contra cost).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o piscina in aer liber (deschisa in sezon) cu sezlonguri gratuite, terasa la piscina, ideala pentru relaxare, acces internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, seif (contra cost), parcare.

Localizare

Hotelul Australia este situat in linistita statiune Amoudara, la doar 350 m de plaja cu nisip lunga de 6 km, la 7 km de Aeroportul International din Heraklion si la 4 km de centrul plin de viata al orasului Heraklion.

Harta