Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: receptie 24h, lobby, Wi-Fi, restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 8 baruri, piscine exterioare, divertisment si spectacole si muzica live, club de noapte, activitati sportive (aerobic, darts, tenis, fotbal, tenis de masa, biliard, boccia, yoga, aqua gym, aerobic, volei pe plaja, cursuri de dans, polo pe apa, pilates, zumba), centru Spa, masaj, salon de infrumusetare, centru de conferinte, magazine, centru scufundari si sporturi nautice si centru de echitatie.

Facilitati copii: 4 piscine pentru copii/familie, meniu pentru copii la restaurantul principal, mini-club cu spatii dedicate fiecarei grupe de varsta, sala cinema, sala jocuri, loc de joaca, mini-disco.

Localizare

Hotelul, complet renovat si redeschis in anul 2019, se afla la 7 km de Aeroportul Hurghada si la 12 km de centrul orasului.

Rixos Premium Magawish se află între apele intens turcoaz ale Mării Roșii și plaja nesfârșită de nisip care se întinde de-a lungul coastei. Cu un design elegant și contemporan, hotelul, probabil cel mai luxos hotel all-inclusive din Hurghada, oferă facilități excepționale si servicii rafinate, intr-o ambianta boema si unica.

Facilitati camere

Hotelul are camerele decorate in culori fin pastelate, elegante si foarte spatioase si sunt dotate cu: balcon/ terasa, baie cu dus si uscator pentru par, produse cosmetice si articole de toaleta, Wi-Fi gratuit, minibar (umplut zilnic gratuit cu apa, racoritoare, bere), facilitati preparare ceai/cafea, halate si papuci de baie, Tv satelit, aer conditionat, seif.


Harta