Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Raffles Singapore este o proprietate emblematică, oferind ocazia unei escapade relaxante in inima orașului.

Hotelul se află la 5 minute de mers pe jos de stația MRT City Hall și de centrul comercial Raffles City. De asemenea, este la doar 10 minute de mers cu trenul de zonă comercială Orchard Road, iar zona culturală se află la mică distanță de mers pe jos.

Suitele sunt spațioase și au mobilier de epocă, covoare orientale de inaltă calitate și podea din lemn de tec. Unitățile de cazare includ acces gratuit la internet WiFi, verandă, TV prin cablu cu canale internaționale și chinezești, zonă de luat masa separată, dormitor și dressing. Baia privată este dotată cu duș.

Oaspeții se pot bucura de o varietate de activități de wellness, cum ar fi un centru spa, centru de fitness și piscină, precum și serviciu de majordom disponibil nonstop. Personalul este amabil și vorbește fluent limbile malaieziană, chineză și japoneză. Se oferă și un tur istoric cu ghid.

Legendarul cocktail Singapore Sling este disponibil istoricul Long Bar din Raffles Arcade. Tiffin Room servește preparate culinare din bucătăria din India de Nord, iar The Grand Lobby servește ceaiul de după-amiază. Oaspeții pot căuta suveniruri la magazinul de cadouri de la The Raffles.

Harta