Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE:  Pe plaja cu nisip din Limassol. Orasul Paphos este la 74 de km, Larnaca este la 51 km, Nicosia la 81 km. Aeroportul Larnaca este la 63 km de hotel iar cel din Paphos este la 68 km.


Puncte de interes: Orasul Vechi Limassol  - 4.5 km,  Castelul Limassol - 4.7 km, Portul Limassol - 5,1 km,  My mall Limassol - 9.3 km, Manastirea Agios Georgios - 13.3 km.


FACILITATI HOTEL: Hotelul are 5 etaje, dispune de o cladire principala si 4 cladiri secundare si are o capacitate de 140 camere. Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24 de ore, lift, aer conditionat, seif, parcare, bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, cabinet medical, piscina exterioara, bar la piscina. Ultima renovare : 2017.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt decorate cu gust, sunt confortabile si echipate cu : bauir cu dus, usctaor de par, aer conditionat / incalzire, TV prin satelit, telefon, seif, balcon sau terasa. Unele camere au vedere la mare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta