Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Nostalgia Hotel Singapore este un hotel de tip boutique fermecător și elegant situat convenabil in inima orașului Cea mai veche proprietate din Singapore, Tiong Bahru.

Cu istoria sa bogată, designul arhitectural tradițional și statutul de conservare al Autorității pentru Reamenajare Urbană, transportă oaspeții inapoi in timp in epoca colonială a orașului. De la străzile pline de viață pană la camerele sale elegante, Hotelul Nostalgia Singapore este un amestec perfect de confort și
rafinament.

Hotelul este bine conectat la toate părțile din Singapore și are o multitudine de atracții prin 3 stații MRT in interior distanta de mers pe jos.

Cele 3 stații MRT și anume TEL Havelock, EWL Tiong Bahru și NEL Outram Park vă vor aduce la uși. dintre binecunoscutele locuri de interes din Singapore, cum ar fi Orchard Road, Marina Bay Sands, Gardens By The Bay și chiar Sentosa in cateva minute.

Oaspeții pot face o plimbare prin cartierul istoric din jurul hotelului și se pot bucura de o masă delicioasă in apropiere restaurante sau relaxați-vă langă piscină. Fie că ești un călător care caută o evadare sau un rezident local care caută o vacanță de ședere, Nostalgia Hotelul Singapore este destinația perfectă in sine.

Datorită acestui „farmec al lumii veche – lux al lumii noi”, nu există nimic mai primitor decat hotelul Nostalgia. „Acasă departe de casă” simțiți cand sunteți pe drum.

Harta