Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Toate cele 469 de camere beneficiaza de baie cu dus si uscator pentru par, mini-bar, seif (gratuit), aer conditionat individual, TV satelit, telefon, pardoseala – gresie, balcon/ terasa.

Localizare

Hotel Mercure 4* este situat la 4 km de aeroportul Hurghada, la 7 km de centrul orasului, pe malul marii. A fost construit in anul 1995, iar ultima renovare partiala a avut loc in 2011 si reprezinta o alegere excelenta pentru petrecerea sejurului la Marea Rosie.

Facilitati hotel

Hotelul Mercure Hurghada 4* este alcatuit dintr-o cladire principala cu 1 nivel (receptia) si un complex de cladiri cu 3 nivele. Clientii beneficiaza de receptie 24h, zona de lobby, 3 piscine, 4 restaurante, 5 baruri, aer condiționat, sporturi pe plaja, snorkelling, parcare, sala de jocuri, Spa și centru Wellness, sală de fitness, acces imediat la plaja, curatorie, spalatorie, Wi-Fi (zone publice), sauna, jacuzzi, aqua aerobic, polo pe apa, volei pe plaja, show, teren de tenis, tenis de masa, squash, mini-fotbal, mini-golf, bocce, discoteca, plaja proprie si ponton.

Harta