Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati hotel

Hotelul ofera: receptie 24h, check-in / out express, lobby, restaurante, cluburi, baruri, magazine, bancomat, serviciu de limuzine, Wi-Fi, activitati de divertisment si sport, centru Spa, sala de gimnastica, salon de infrumusetare, cabinet medical, serviciu de spalatorie, centru de afaceri, piscine, tobogane, ore de aerobic, billiard, tenis de masa, teren de tenis, darts, sala de fitness, sesiuni de yoga. Contra cost, se poate opta pentru facilitati de sporturi nautice, snorkeling, scufundari, windsurfing, masaj, sauna. Hotelul detine o plaja cu nisip intinsa de aproximativ 2,5 km.

Localizare

Meraki Resort -Hotel Adults Only se afla la aproximativ 4 km de centrul orasului Hurghada, pe plaja. Hotelul, destinat adultilor, este primul hotel de clubbing din Estul Mijlociu si unde, clientii se pot bucura de ospitalitatea egipteana intr-o atmosfera aparte.

Facilitati camere

Toate camerele includ Tv satelit, telefon, Wi-Fi, aer conditionat, mini-bar, seif, uscator pentru par, baie cu prodese de toaleta, balcon / terasa, facilitati pentru cafea si ceai.

Harta