Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Cu vedere la o plajă privată si la apele turcoaz ale golfului Naama, hotelul Marina Sharm oferă camere spatioase, cele mai multe cu balcon privat. Are 2 piscine in aer liber si un centru de wellness. Conexiunea WiFi este gratuită in zona holului. Toate camerele acestui hotel de 4 stele au ferestre din podea pană in tavan si mobilier modern. Sunt dotate cu aer conditionat, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate camerele se bucură de vedere la Marea Rosie.

Optiunile de luat masa de la Marina Sharm includ restaurantul cu fructe de mare Mermaid, care serveste si preparate din bucătăria italiană. Barul de pe plajă oferă cocktailuri, băuturi răcoritoare si spectacole de muzică live. Oaspetii cazati la Marina Sharm pot rezerva un masaj revigorant sau se pot relaxa in piscina spa, la hamam sau in saună. In plus, hotelul are un loc de joacă pentru copii, precum si o sală de jocuri cu mese de biliard.

Marina Sharm se află la 11 km de Aeroportul International din Sharm El Sheikh, la 7 km de Piata Veche si la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului. Receptia este deschisă nonstop.

Harta