Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Landsitz Romerhof - Hotel Apartments se află in Kitzbühel și oferă vedere la munte, un restaurant, o recepție deschisă nonstop, un bar, o grădină, o piscină in aer liber sezonieră și o terasă.

Unitățile de la acest aparthotel au balcon, vedere la grădină, zonă de relaxare, televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie complet utilată, cu un frigider și o mașină de spălat vase, precum și o baie proprie cu duș și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au la dispoziție de asemenea un cuptor, un minibar și plită, precum și o cafetieră și un ibric electric.

La Landsitz Romerhof - Hotel Apartments este disponibil zilnic un mic dejun tip bufet.

Landsitz Romerhof - Hotel Apartments oferă cazare de 4 stele, cu facilități precum piscină interioară, saună și cadă cu hidromasaj. Acest aparthotel oferă un centru de afaceri, WiFi gratuit și parcare privată gratuită.

In zonă puteți desfășura activități precum hiking, schi și ciclism, iar Landsitz Romerhof - Hotel Apartments oferă un punct de vanzare pentru permise de schi.

Landsitz Romerhof - Hotel Apartments se află la 15 minute de mers pe jos de Cazinoul Kitzbuhel și la 5,3 km de Golfclub Kitzbühel Schwarzsee. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul W. A. Mozart Salzburg, situat la 74 km de acest aparthotel, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit.

Harta