Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in inima cartierului chinezesc, acest hotel de tip boutique contemporan este găzduit intr-o casă de patrimoniu proiectată in anii 1920. KēSa House, KēSa House, The Unlimited Collection, administrată de The Ascott Limited, oferă băuturi răcoritoare gratuite pe tot parcursul zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.

Situat pe Keong Saik Road, KēSa House, KēSa House, The Unlimited Collection, administrat de The Ascott Limited, se află la 5 minute de mers pe jos de stația MRT Chinatown și de stația MRT Outram Park. Se află la 5 minute de mers cu mașina de Cartierul Central de Afaceri și la 10 minute de mers cu mașina de Insula Sentosa. Aeroportul Internațional Changi este la 25 de minute de mers cu mașina.

Amenajate cu podea din lemn timbru, camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și prin satelit, seif personal și baie privată cu duș și articole de toaletă. Sunt incluse facilități pentru prepararea de ceai/cafea și un mini-frigider.

KēSa House, The Unlimited Collection, administrată de The Ascott Limited, are o recepție deschisă nonstop și poate oferi asistență cu depozitarea bagajelor, servicii de spălătorie și curățătorie chimică.

Harta