Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Jaz Fanara Resort se afla intr-o locație de top pe faleza Ras Om El Sid, cu vedere minunata la Marea Rosie si la Parcul National Ras Mohamed si la doar cateva minute de golful Naama. Fabulos - 8.7 Booking.com
Facilitati Camere

Camerele de la Jaz Fanara au aer condiționat și TV prin satelit. Unele camere sunt prevăzute cu o zonă mare de living și balcon privat, cu vedere la mare. Acest hotel de 4 stele este ideal pentru cupluri, dar are şi camere de familie bine echipate.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot lua masa în interior şi în aer liber la restaurantele El Medina şi Temple Pool, care servesc preparate din bucătăria arabă tradițională. Jaz Fanara pune la dispoziție un bar pe plajă. Pe lângă micul dejun, prânz și cină, tarifele all inclusive includ băuturi alcoolice de casă.

Centrul spa oferă tratamente de revitalizare și revigorare, servicii de masaj, programe de relaxare cu nisip și servicii de înfrumusețare la un cost suplimentar. De asemenea, aceștia pot juca tenis, pot face snorkeling gratuit sau se pot bucura de scufundări, la un cost suplimentar.

Localizare

Jaz Fanara Resort se află la doar 2 km de centrul orașului Sharm şi la 22 km de Aeroportul Internațional Sharm El Sheikh.

Harta