Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Iberotel Palace - Adults Friendly 16 Years Plus este un complex care oferă 2 piscine în aer liber și camere cu balcoane cu vedere la golful Sharm El Maya. Booking.com: 9 Superb
Facilitati Camere

Toate camerele au un balcon sau o terasă privată mobilată, cu vedere la piscină, la malul mării sau la grădină. La cerere, sunt disponibile camere cu uși interconectate și camere accesibile concepute pentru oaspeți.

Facilitati Hotel

La cele 8 restaurante și baruri sunt oferite preparate din bucătăria internațională și divertisment de noapte. Oaspeții pot alege între fructe de mare, specialități italiene și preparate din carne și pot savura un cocktail exotic la barul de la piscină.

Centrul spa include tratamente revigorante, masaj, programe de relaxare, saună, aburi și, de asemenea, servicii de înfrumusețare, la un cost suplimentar. Pentru o activitate în aer liber, există 2 terenuri de tenis și facilități pentru sporturi nautice, la un cost suplimentar.

Pentru formula all-inclusive, oaspeții se pot bucura zilnic de facilități pentru prepararea de ceai și cafea și de o sticlă de apă gratuită, înlocuită zilnic. Acces la plaja privată cu nisip, cu centru de prosoape (prosoape, șezlonguri și umbrele gratuite) și centru de fitness complet echipat gratuit . Oaspeții All-Inclusive se pot bucura de băuturi nealcoolice și de preparate internaționale preferate la micul dejun tip bufet, prânz și cină în cele două restaurante principale. există un bar în aer liber cu o varietate de băuturi locale alcoolice, răcoritoare și calde și un program gratuit de muzică live pentru divertisment zilnic.

Localizare

Situat la 10 km de Naama Bay și la 20 km de Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh.

Harta