Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Royal Prague este situat in Praga, in districtul Karlín, la 2,3 km de Muzeul Național din Praga. Hotelul este situat la doar 3 stații de metrou de centru, la doar 50 de metri de stația de metrou și tramvai Křižíkova. Hotelul Royal Prague oferă WiFi gratuit in intreaga proprietate. Oaspeții pot savura o băutură la bar.

Toate camerele includ TV cu ecran plat și canale prin satelit. Unele unități de cazare includ zonă de relaxare. Puteți savura o ceașcă de cafea pe balcon sau in patio. Toate camerele au baie privată. Pentru un plus de confort se asigură articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Recepția proprietății are program non-stop. Oaspeții pot savura de un mic dejun tip bufet in restaurantul hotelului nostru.

Hotelul furnizează și un serviciu de inchirieri de biciclete. Piata Wenceslas și Piata Orasului Vechi sunt la 2,3 km de Hotelul Royal Prague. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul Václav Havel din Praga, la 13 km de Hotelul Royal Prague.

Praha 8 este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de monumente, plimbări in oraș și explorarea centrului istoric.

Harta