Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat la 200 de metri de stația de metrou Florenc, Hotelul Mucha oferă acces ușor la inima orașului Praga. Camerele spațioase și moderne, reconstruite in 2020, oferă WiFi gratuit și aparat de ceai/cafea.

Poarta Pulberei din orașul vechi al Praga este la 10 minute de mers pe jos, iar Piața Orașului Vechi cu Ceasul Astronomic este la 20 de minute de mers pe jos. Raul Vltava este la doar 400 de metri.

Dotate cu mobilier de epocă, toate camerele Hotelului Mucha au TV prin satelit, minibar și facilități gratuite pentru prepararea de ceai și cafea.

O stație de internet gratuită și o zonă cu Wi-Fi gratuit sunt situate in hol, langă recepția deschisă nonstop.

Restaurantul servește preparate din bucătăria indiană și orientală sub bolțile antice. Micul dejun este tip bufet și include mancăruri calde.

In cazul rezervărilor pentru 9 sau mai multe persoane sau 4 sau mai multe camere pentru aceeași dată, prin una sau mai multe rezervări, hotelul poate aplica politici diferite de plată și anulare.

Vă rugăm să rețineți că la sosire trebuie prezentat același card de credit/debit care a fost utilizat pentru plata in avans a rezervării. Dacă nu sunteți titularul cardului sau doriți să acoperiți costul rezervării cu un alt card de credit, vă rugăm să contactați hotelul in avans. Datele de contact sunt menționate in confirmarea rezervării.

Este necesară rezervarea permisului de parcare. Dacă nu ați rezervat in avans, nu putem garanta disponibilitatea.

Harta