Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Englhof este situat in centrul orașului Zell am Ziller și are un restaurant care servește preparate din bucătăria austriacă și internațională și camere cu balcon. Zona de schi Zillertal se află la 2 minute de mers cu mașina. Un autobuz de schi gratuit oprește chiar in fața casei.

Fiecare cameră este dotată cu o canapea, un seif și o baie cu duș și articole de toaletă.

Cocktail-uri și băuturi sunt disponibile la barul hotelului, care oferă al doilea ca mărime de băuturi spirtoase din Austria, cu peste 1360 de băuturi spirtoase diferite, inclusiv rarități, vin și șampanie. Sunt posibile și degustări de băuturi spirtoase. Micul dejun tip bufet include produse regionale și de casă. Hotelul are un lounge comun cu un colț de jocuri.

Hotelul Englhof are un depozit pentru echipament de schi cu uscător de clăpari. Pot fi achiziționate permise de schi de la proprietate și există o terasă la soare unde oaspeții se pot relaxa. Engläs Alpine Spa este o zonă de wellness cu o saună finlandeză, o saună pe bază de plante, o cabină cu infraroșu și un lounge confortabil cu un bar de ceai.

Mayrhofen este la 10 minute de mers cu mașina. De asemenea, sunt disponibile cea mai apropiată piscină in aer liber și un teren de tenis. 2 minute de mers pe jos. Traseele de schi fond sunt la 500 m. Este disponibilă o parcare privată gratuită.

Dacă stați mai mult de 7 nopți vara, puteți folosi bicicleta electrică gratuit timp de 1 zi.

Harta