Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Berner este situat chiar pe partia de schi principală din Zell am See, langă telecabină și telescaun, astfel incat să puteți schia chiar de la ușa hotelului. De asemenea, are o zonă de wellness cu o piscină incălzită in aer liber. 

Facilitățile de wellness includ o piscină in aer liber la 30°C, o saună finlandeză, un sanarium, o cabină cu infraroșu și o baie de aburi. Vara vă puteți relaxa pe terasa din grădina de langă piscină. La cerere, sunt disponibile și masaje.

Toate camerele au un balcon ce va ofera accesul la privelisti minunate. De asemenea, sunt incluse TV cu ecran plat cu canale prin cablu, fierbător electric, WiFi gratuit și halate de baie.

Berner se află intr-o locație liniștită, dar centrală, direct pe partiile de schi iarna și pe traseele de drumeții vara. Zona pietonală Zell am See și lacul insuși sunt la doar 5 minute de mers pe jos.

In restaurant sau pe terasă sunt servite mancăruri regionale și internaționale rafinate, preparate din produse locale. In fiecare dimineață, vă puteți bucura de un mic dejun tip bufet cu preparate calde și reci. După-amiaza vă puteți bucura de prăjitură, iar seara puteți savura o masă cu 5 feluri.

Harta