Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat langă un templu hindus istoric, Hilton Garden Inn Singapore Serangoonon oferă cazare in Singapore. Oferă o piscină in aer liber, iar oaspeții se pot bucura de mese la restaurantul hotelului sau pot savura o băutură la bar. In intreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

Cea mai apropiată stație MRT, Little India MRT Station este la 350 de metri de proprietate. Se află la 600 de metri de centrul Mustafa, deschis nonstop. Templul Kwan Im Thong Hood Cho este la 1,1 km de Hilton Garden Inn Singapore Serangoonon, iar strada Bugis este la 1,3 km de proprietate. Aeroportul Changi este la 19,5 km. Serviciile de transfer sunt disponibile la un cost suplimentar.

Fiecare cameră de la acest hotel este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. In cameră veți găsi un fierbător. Fiecare cameră este dotată cu o baie privată cu duș. Facilitățile suplimentare includ papuci, articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

Oaspeții se pot adresa recepției cu program nonstop pentru servicii de bilete și depozit de bagaje. Oaspeții se pot bucura de o sesiune de antrenament la centrul de fitness deschis nonstop.

Garden Grille servește o selecție de mancăruri copioase din bucătăria locală și internațională, in timp ce Pavilion Pantry™ este deschis nonstop pentru băuturi răcoritoare.

Harta