Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Persey Flora Apartments sunt localizate intr-o cladire distincta din centrul orasului Borovets, la doar 50 de metri de teleschiurile  Borovetz-Yastrebets. Partia de schi de noapte iluminata se afla la doar cativa pasi, precum si parcul de distractii pentru copii.

Raspandite pe mai multe cladiri, toate apartamentele sunt complet mobilate si au TV prin cablu. Oaspetii au la dispozitie o chicineta pentru self-catering.

Restaurantul serveste preparate din bucataria traditionala bulgara si internationala si exista un bar in hol si un pub irlandez. In zonele publice este disponibil Wi-Fi gratuit. Micul dejun este disponibil in timpul sezonului de vara, la cerere.

La un cost suplimentar, oaspetii pot folosi o piscina interioara, bai de aburi si o sala de jocuri, care ofera darts si sah in complex. De asemenea, are o gama larga de magazine, precum si un salon de infrumusetare si un centru medical. O varietate de tratamente sunt disponibile la un cost suplimentar.

Samokov este la 10 km. Proprietatea ofera parcare pazita. Transferurile de la/la aeroport si serviciile de transfer sunt disponibile la un cost suplimentar.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PERSEY FLORA APARTMENTS

Borovets, Bulgaria

de la 87.5 /pers

4 % Early Booking
ICEBERG

ICEBERG

Borovets, Bulgaria

de la 157.47 /pers

PERSEY FLORA APARTMENTS

Borovets, Bulgaria

de la 91.45 /pers