Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Cu vedere la Kensington Gardens și Hyde Park, hotelul de 4 stele DoubleTree by Hilton London - Hyde Park oferă o braserie elegantă și camere moderne cu aer condiționat, la 3 minute de mers pe jos de stațiile de metrou Bayswater și Queensway.

Camerele luminoase de la DoubleTree by Hilton London - Hyde Park sunt decorate cu artă modernă și au paturi Hypnos acoperite cu cearșafuri din bumbac egiptean și pilote groase. Toate camerele includ un birou, minifrigider și facilități de călcat.

Cu ferestre din perete pană in tavan, Urban Meadow oferă mancăruri de restaurant elegant, cu o margine rustică relaxată, cu accent pe articole de luat și de plecat, platouri comune și feluri de mancare mai mici, care pot fi savurate ca o gură ușoară sau in stil tapas. O destinație de luat masa pe tot parcursul zilei, servește mancăruri sănătoase contemporane, provenite cu grijă de la producători locali. De asemenea, oaspeții pot lua masa in aer liber pe terasa spațioasă, care oferă un refugiu adăpostit și relaxant, cu scaune confortabile cu perne.

Gara Paddington din apropiere oferă acces excelent la Aeroportul Heathrow prin intermediul serviciului Heathrow Express de 15 minute. Oxford Street și teatrele West End sunt la 10 minute de mers cu metroul.

Harta