Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat pe o plajă de nisip de 321 m, Coral Sea Holiday Resort are 6 restaurante rafinate și 7 baruri, care răspund tuturor nevoilor culinare. Facilitățile de recreere cuprind un centru spa, 4 piscine în aer liber (două încălzite iarna), o piscină pentru copii cu turn acvatic, o piscină Thalassic în centrul spa și 6 piscine private cu cameră de înot.
Facilitati camera

Coral Sea Holiday Resort de 5 stele găzduiește 484 de camere elegante, cu facilități moderne și dotări de design deosebit. Baia este dotată cu cadă sau duș.

Facilitati hotel

Acesta include, de asemenea, un club pentru copii complet echipat, un teren multifuncțional, un teren de tenis, tir cu arcul și o sală de antrenament bine echipată. Accesul WiFi în întregul complex este disponibil pentru a satisface toate cerințele de afaceri. Hotelul dispune de 6 restaurante rafinate și 7 baruri, care răspund tuturor nevoilor culinare. Facilitățile de recreere cuprind un centru spa, 4 piscine în aer liber (două încălzite iarna), o piscină pentru copii cu turn acvatic, o piscină Thalassic în centrul spa și 6 piscine private cu cameră de înot.

Localizare

Dacă doriți să vizitați împrejurimile, vizitați Naama Bay (16 mile) și Parcul Național Ras Mohammed (21 mile). Această stațiune se află la 8 km de Aeroportul Internațional Sharm El-Sheikh.

Harta