Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat în stațiunea plină de viață El Gouna, hotelul oferă acces gratuit la plaja Zeytouna. Oferă o zonă de piscină amenajată elegant și camere cu balcon și vedere panoramică. Camerele de la Cook’s Club El Gouna (numai pentru adulți) sunt moderne și au aer condiționat. Acestea includ TV prin satelit și minibar. Unele camere au vedere la piscină și la laguna albastră. Foarte bine 8.5 Booking.com
Facilitati Camere

Camerele de la Cook’s Club El Gouna (numai pentru adulți) sunt moderne și au aer condiționat. Acestea includ TV prin satelit și minibar. Unele camere au vedere la piscină și la laguna albastră.

Facilitati Hotel

Oferă o zonă de piscină amenajată elegant și camere cu balcon și vedere panoramică. Restaurantul principal al hotelului are vedere la lagună și oferă o selecție à la carte de produse pentru micul dejun și cină. Barul de la piscină servește salate și cocktailuri răcoritoare.

Oaspeții se pot bucura de un masaj relaxant sau pot juca un joc de volei pe plajă. Activitățile de agrement din apropiere includ scufundări, călărie, windsurfing și golf. Hotelul este un concept de club de plajă și găzduiește în fiecare vineri o petrecere DJ de la 21:00 până la 03:00.

Localizare

Aeroportul Internațional Hurghada este la 27 km.

Harta