Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Situat pe plaja frumoasei insule Praslin, hotelul ofera o piscină pe 3 niveluri, suite şi vile spaţioase, un centru spa înconjurat de o grădină luxuriantă şi 4 restaurante.
Facilitati Camere

Toate unităţile dotate cu aer condiţionat ale complexului Constance Lemuria sunt amenajate cu mobilier din lemn, iar unele au acoperiş din stuf. Fiecare include o baie privată cu cadă şi uscător de păr. Camerele sunt prevăzute cu seif, TV prin satelit cu DVD player şi telefon.

Localizare

Constance Lemuria se află la 5 minute de mers cu maşina de aeroportul insulei Praslin.

Facilitati Hotel

Oferind o piscină pe 3 niveluri şi suite şi vile spaţioase, complexul Constance Lemuria include un centru spa înconjurat de o grădină luxuriantă şi 4 restaurante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie 5 baruri şi acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantele oferă o varietate de preparate locale şi internaţionale, sub formă de bufet şi à la carte. Fiecare bar asigură o atmosferă diferită, iar oaspeţii pot asista la programele de divertisment din timpul zilei sau se pot relaxa după cină.

Centrul spa al complexului Constance oferă o varietate de masaje şi tratamente pentru relaxare, fiind înconjurat de bambuşi şi palmieri. Facilităţile sportive includ un teren de golf cu 18 găuri, 2 terenuri de tenis, excursii de snorkelling şi windsurfing.

Harta