Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Situat la 15 minute distanta de centrul orasului Hurghada si cativa metri de plaja, hotelul de cinci stele ofera o diversitate de facilitati printre care se numara o scoala de kite-surfing, club de noapte cu DJ, camere cu vedere la Marea Rosie.

Localizare: Hotelul este situat la cativa metri de plaja, 13 km de centrul orasului Hurghada si 25 km distanta de aeroportul international Hurghada.

Dotari camere: Hotelul dispune de care dotate cu: aer conditionat, minibar, baie cu dus, uscator de par, articole de toaleta, balcon, aparat de ceai si cafea, TV, telefon.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor: restaurant principal, restaurant cu fructe de mare si restaurant traditional mongol, diferite tipuri de bar, centru spa, sauna, piscina, piscina pentru copii, plaja privata cu sezlonguri si umbrele, parc acvatic, divertisment de seara, club pentru copii, snorkelling, calarie, scufundari, windsurfing, loc de joaca pentru copii, parcare privata, fitness, cada cu hidromasaj.

Web: https://bellagioaquaparkbeachresort.com-hurghada.com/en/

Harta