Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



CONCEPT HOTEL
CONCEPT HOTEL
CONCEPT HOTEL









Hotelul Bel Air Azur Resort, este un hotel intim , cu un concept aadults onlya, si  reprezinta alegerea ideala pentru cuplurile dornice de relaxare si distractie la un raport foarte bun calitate/pret.

Localizare : Bel Air Azur Resort 4* situat pe plaja, la numai 3 km de centrul orasului Hurghada si la 7 km
Facilitati hotel : Hotelul Bel Air Azur Resort 4* ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: acces internet wi-fi  (contra cost), magazine, spalatorie, doctor, schimb valutar, programe de animatie. Pe langa acestea hotelul ofera un restaurant principal, 2 restaurante A la Carte, 2 baruri si o discoteca.
Sport: Gratuit: fitness, biliard, 2 piscine exterioare (una incalzita), teren tenis, squash, tenis de masa.
Contra cost: sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj, sporturi de apa, windsurf, echipament snorkeling, bauturile servite la bar in intervalul 02:00-09:00, bauturile de import alcoolice si nonalcoolice precum si cele imbuteliate, toate restaurantele A la Carte.
Plaja: sezlonguri, umbrele, prosoape gratuit.
Facilitati camere: Hotelul Bel Air Azur Resort 4* dispune de  215 camere: 211 camere standard si 4 Junior suites (toate cu vedere la piscina).
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, balcon/terasa, baie cu dus, feon, TV, set cafea/ceai, pat dublu sau paturi separate.
 

Harta