Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE
Ideal pentru o vacanta relaxanta sub soarele cald mediteranean, acest hotel de apartamente ofera acces la o piscina in aer liber si o locatie minunata, la doar 250 de metri de plaja.

FACILITATI
Basilica Holiday Resort este o proprietate de 3 stele care ofera cazare confortabila in apartamente si studiouri in inima orasului Paphos. Repere includ o piscina in aer liber, un restaurant, un bar langa piscina si o locatie excelenta aproape de plaja.
Oaspetii au la dispozitie WiFi gratuit in intreaga proprietate.

RESTAURANT
Puteti lua masa la barul-restaurant al hotelului Basilica, cu preparate a la carte sau tip bufet pentru mic dejun, pranz si cina. De asemenea, va puteti distra in sala de jocuri.

CAMERE
Basilica ofera cazare in apartamente spatioase, la doar cativa pasi de portul fermecator din Paphos si de ruinele grecesti si romane pitoresti. Va puteti petrece ziua pe plajele locale minunate sau va puteti bucura de atmosfera animata din centrul vechi, cu magazine, restaurante si baruri.

Suita studio(31 mp)-Aceasta suita are balcon, bucatarie si intrare privata.
Suita cu 1 dormitor(41 mp)-Aceasta suita are balcon, canapea si cuptor.
Suita cu 2 dormitoare(49 mp)-Aceasta suita are pardoseala de gresie/marmura, canapea si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta