Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Ames Hotel & SPA se găsește in Vlorë, la 5 minute de mers pe jos de Plaja din Vlorë, și are o grădină, un lounge comun, o terasă și parcare privată gratuită. Acest hotel de 4 stele oferă bar, precum și camere cu aer și WiFi gratuit, care beneficiază toate de o baie proprie. Proprietatea pune la dispoziție room-service, o recepție deschisă nonstop și servicii de schimb valutar.

Camerele acestui hotel sunt dotate cu televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și cutie de valori. Ames Hotel & SPA oferă unele camere cu vedere la oraș, iar camerele au un balcon. Camerele includ un frigider.

Ames Hotel & SPA are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria italiană. La cerere, sunt disponibile și preparat fără lactate, vegane și fără gluten.

Acest hotel are un centru spa și de wellness cu saună. Zona este populară pentru pescuit, iar Ames Hotel & SPA oferă inchiriere de mașini.

Ames Hotel & SPA se află la 8 minute de mers pe jos de Plaja Ri și la 2,7 km de Plaja Vjetër. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Maica Tereza din Tirana, situat la 153 km de acest hotel.

Harta